Carnaciori in aluat

{ Postat luni, 15 iunie 2009 de Patricia Simion }

IMG_4102

Va prezint o idee super rapida si aspectuoasa pentru aperitiv. Aveti nevoie doar de 3 ingrediente si in max 15min puteti prepara acest aperitiv.

Timp: 15min

Portii: dupa dorinta

Ingrediente: carnaciori (cremwursti, carnaciori picanti, …), foietaj, ou

Mod de preparare:

Taiem carnaciorii in bucati de aprox 8cm si ii despicam in 4 la capete. Eu am folosit cremwursti de porc pe care i-am taiat in doua.

IMG_4094

Infasuram fiecare bucata de carnacior in aluat frantuzesc (foietaj) si ungem cu ou batut.

IMG_4095

Asezam in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pana se umfla aluatul si se rumeneste frumos deasupra (aprox 10min).

IMG_4099

Yamy… foarte apetisant!

IMG_4116

Servim cu bere insotiti de mustar si ketchup.

Pofta buna!

5 Comentarii la "Carnaciori in aluat"

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails