Platou aperitiv fructe de mare

{ Postat luni, 11 mai 2009 de Patricia Simion }

IMG_2940

Arata bine nu? Retetele pentru alcatuirea acestui platou sunt deja postate asa ca o sa il prezint doar ca idee de servire.

Timp: 30min

Portii: 2

Ingrediente: 200g calamari , 200g gambas, 1/2 ceasca faina, 1/2 ceasca bere, 1 ou, sare, piper

pentru sos: 2 rosii, 2 catei usturoi, 1 lingura ulei masline, 1 lingurita otet, sare, piper, busuioc, patrunjel verde

Mod de preparare:

Am preparat intai sosul de usturoi si rosii coapte si l-am lasat sa se racoreasca.

IMG_2382

Am spalat apoi calamarii si gambas.

IMG_2885

IMG_2887

Pe cei din urma i-am pus pe gratar ca atare fara nici un adaos.

IMG_2925

Pentru calamari am pregatit un pané din bere

IMG_2922

…si apoi i-am prajit in ulei.

IMG_2929

Asta e tot.

Acum papam… :P

IMG_2936

Pofta buna!

Nici un comentariu la "Platou aperitiv fructe de mare"

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails