vineri, 17 aprilie 2009

Scampis pané in bere

IMG_2826

Va prezint o reteta de pané la care se foloseste bere in compozitie. Ciudata dar foarte buna. Se poate aplica la orice tip de carne sau legume, azi eu o fac cu scampis care sunt defapt un tip de creveti.

Timp: 20min

Portii: 2-3

Ingrediente: 1 ceasca faina, 1 ceasca bere, 1 ou, sare, piper, 14-15 scampis

Mod de preparare:

IMG_2801

Amestecam faina, berea, oul, sarea si piperul. Ar trebui sa obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite (ca o smantana lichida)

IMG_2804

IMG_2803

Trecem scampis prin acest aluat si ii pajim in ulei (daca e posibil in baie de ulei, ies mai frumosi)

IMG_2821

Servim calzi ca atare sau cu ceva sos.

IMG_2824

Voi prezenta pe viitor doua din sosurile noastre preferate:

IMG_2298

IMG_2812

Pofta buna si pe curand!

2 comentarii:

  1. stiam reteta cu bere dar mai aveam si pesmet

    RăspundețiȘtergere
  2. oricum iese mult mai buna cu bere
    foarte buna
    felicitari

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails