Fructe de mare in sos de vin

{ Postat luni, 9 februarie 2009 de Patricia Simion }

IMG_2438

Fructele de mare preferatele mele….Nu sunt greu de gatit, stati sa vedeti cum le-am facut.

Timp: 10min

Portii: 2

Ingrediente: 300g fructe de mare congelate, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri vin alb sec, sare, piper, busuioc.

Mod de preparare: Fructele de mare de lasa la decongelat bine bine, se clatesc cu apa rece si se pun pe un servet sa se absoarba toata apa.

IMG_2430

Incinem 2 linguri de ulei de masline in tigaie sau in wok si adaugam fructele de mare. Lasam putin sa se caleasca si apoi stingem cu 2 linguri de vin alb.

IMG_2434

Adaugam sare, piper si busuioc si lasam cateva minute pe foc.

Si gata, punem in farfurie si servim cu orez soté cu legume .

IMG_2440

Pofta buna!

Nici un comentariu la "Fructe de mare in sos de vin"

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails